Close
Izrada čeličnih proizvoda u malim i velikim serijama po zahtevu kupca

Todebo kompanija se bavi pojedinačnom, serijskom i masovnom proizvodnjom metalnih konstrukcija i komponenata. Primena “just-in-time” metode i saradnja sa pouzdanim partnerima garantuju vam kvalitetnu i brzu isporuku različitih čeličnih, INOX i aluminijumskih proizvoda. Pored proizvodnje, bavimo se i projektovanjem idejnih rešenja, trudeći se da vam tako ponudimo i pun paket usluga uz pomoć pažljivo odabranih partnera i izvođača.

Za gore navedene grane industrije izrađujemo: 

  • Čelične konstrukcije, delove konstrukcija i komponente za više grana industije 
  • Kompletne sisteme za kačenje svih instalacija serijski i namenski za više grana industije 
  • Okvire za osnove, kočnice, osnove i okvire za motore i pumpe 
  • Kranove i opremu za dizanje 
  • Platforme i stepenište 
  • Mašinska obrada 

Gore navedene stavke možemo da isporučimo u serijskoj proizvodnji ili da kreiramo jedan uzorak, sa površinskom obradom i u skladu sa vašim zahtevima kvaliteta. Izaberite Тоdebo za vašeg kompletnog dobavljača.
Todebo je holandska kompanija osnovana 2013. godine sa proizvodnom lokacijom u Srbiji. Pored srpskog jezika, naš menadžment tim besprekorno govori engleski i holandski jezik, što nam omogućava da efikasno ostvarimo saradnju sa klijentima i dobavljačima iz cele Evrope. Znanje i iskustvo sa oba tržišta Zapadne i Istočne Evrope omogućava nam da budemo fleksibilni i da se odazovemo raznovrsnim zahtevima i potrebama klijenata.

Naš glavni cilj je da omogućimo klijentima da unaprede svoje poslovanje povećavajući produktivnost i profitabilnost primenom naših proizvoda.

Naši proizvodi su proizvedeni u skladu sa različitim standardima visokog kvaliteta i sertifikacijama, kao što su ISO 9001, ISO 3834-2 i EN 1090-2, što nam omogućava da primenimo CE oznaku na vaše proizvode.

 Sa sertifikatima ISO 14001 i ISO 18001 ispunjavamo potrebne standarde u oblasti bezbednosti i životne sredine. Stalno radimo na uvođenju novih tehnologija i unapređenju poslovanja kako bi naša proizvodnja bila još efikasnija.