Close

O nama

Sve je počelo 2013. godine…

Nakon nekoliko uspešnih projekata i sklapanja ugovora sa holandskim firmama, ali i sve većom potražnjom za stabilnim dobavljačima iz Istočne Evrope sa zapadnoevropskom kulturom poslovanja, osnovana je kompanija Todebo sa sedištem proizvodnje u Sremskoj Mitrovici, Srbija. Mlad i entuzijastičan Todebo tim gradi kredibilitet firme, a u međuvremenu Todebo stiče više stalnih kupaca za koje obezbeđuje različite proizvode (za naftnu industriju, brodogradnju i ostale delatnosti).

Todebo danas

Ključ kontinuiranog uspeha je u fleksibilnosti i otvorenoj saradnji sa našim klijentima. Uvek se trudimo da zajedno pronađemo optimalno rešenje kako bismo ispunili sve potrebe u pogledu kvaliteta proizvoda. Mreža partnera i dobavljača koju smo razvili pruža mogućnost da brzo i pouzdano isporučimo proizvode i tako obezbedimo punu satisfakciju klijenta. Kroz dosadašnji rad, razvili smo više novih grupa proizvoda, unapredili poslovanje, kvalitet proizvoda i standarde i sarađivali sa većim brojem zapadno-evropskih kompanija. Cilj nam je da istim putem nastavimo i u budućnosti.

Naš stručni tim, kao i standardi koje naša firma poseduje i sa uspehom primenjuje, omogućavaju nam da izradimo proizvode koji dalje pomažu klijentima da svoj posao rade što efikasnije.

Todebo vrednosti

Kvalitet proizvoda i bezbednost naših zaposlenih su uvek prisutni na najvišem nivou.

Poštovanje rokova omogućava klijentima da povećaju svoju produktivnost, a transparentnost u poslovanju omogućava nam da brzo izgradimo poverenje sa našim saradnicima.

Todebo istorijat

2013 Osnivanje

2015 Početkom 2015. godine Todebo uvodi Network Attached Storage (NAS) – sistem koji omogućava poslovno umrežavanje u cilju razmene podataka između većeg broja partnera. Sa ciljem daljeg povećanja produktivnosti, u junu 2015. Todebo investira u ERP sistem. U oktobru 2015. u prestižnoj sertifikacionoj kući SGS, uvodi standarde: ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

2016 Zbog proširenja obima posla Todebo iznajmljuje dodatnu halu u sklopu postojećeg proizvodnog objekta.

2017 U planu je uvođenje dva nova standarda ISO 3834-2 i .EN 1090-1

2018 ISO 3834-2 i EN 1090-2 se primenjuju u sistemu menadžmenta i kvaliteta.